Program

Program kommer i fortløpende våren 2023.

Fredag 15. 09

16.00 – 20.30 Innsjekking og registrering

21.00 Åpning av Nasjonalparkriket Foto- og filmfestival

 Foreløbig program, uten tider og noe kommer nok i tillegg:

I år vil treffet bestå av både foto og litt om film.

Det blir fotoutflukt med fotografering i spektakulære fargerike Jotunheimen. Høstfargene er nok på plass i høgfjellet.

Morten Hval vil ha et bildeforedrag fra sin tid i Nord- Korea, der han bodde i over 8 måneder, samt dele sine erfaringer som krigs- og dokumentarfotograf rundt om i verden. Foredraget med Morten Hvaal arrangeres med støtte fra Sony.

Lom sentrum er i seg selv en skattkiste av fotomotiv og opplevelser for øyet og vi vil få tilgang til omvisning og fotografere inne i stavkirken fra midt på 1100 tallet.

Videre på programmet vil det bli arrangert to workshoper i film. Et om hvordan lage gode korte videoer (med tanke på minuttfilmer) med Edvard Kielland Mølmen (Augeblikk studio) og Fredrik Apalseth vil ta oss med på en innføring i redigeringens verden. Her vil programmet «Da Vinci Resolve» bli brukt, og deltakere som vil være med på dette må ha med egen PC med softvaren installert. Gratis programmet “DaVinci Resolve 18” kan lastes ned her: https://www.blackmagicdesign.com/products/davinciresolve

Bildevisninger av Lom Knipsarlag som en presentasjon av Lom og aktivitetene som finnes der, samt en billedvisning ved multiaktive biolog og naturopplever Jon Solberg.

CEWE vil være til stede og presentere sine bildeprodukter.

Under festivalen vil det også bli arrangert en treff-konkurranse i foto, der motivet er fritt, men bildene må være tatt under festivalen.

I tillegg ser vi på det sosiale på et treff som dette for å være veldig viktig, og på lørdag blir det en treffmiddag med sosialt samvær utover lørdagskvelden.

Her kommer det et fullstendig program og tider etter hvert som det faller på plass.

Hits: 1402